Community


All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: installing ADD-ons
PostPosted: Sun Mar 01, 2009 7:10 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 01, 2009 7:02 pm
Posts: 21
I'm probably missing something really simple but... how do you install Add-ons? I have downloaded the VNC Add-on and have unzipped the file. Then I logged in and went to File -> Add-ons and clicked Install... It then asks me to browse to a .nri file. A .nri file does not seem to exist in the zip file... Am I missing a step somewhere?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: installing ADD-ons
PostPosted: Sun Mar 01, 2009 7:42 pm 
Offline

Joined: Mon Dec 22, 2008 10:19 pm
Posts: 436
Thank you for using NeoRouter.

The original file that you downloaded from NeoRouter website is the *.nri file. You do not need to unzip it. In the Add-On Manager, you can simply choose the original file, and Add-on manager will be able to unpack and configure automatically.

Let me know if you have more questions.

_________________
Luke - NeoRouter Team


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: installing ADD-ons
PostPosted: Sun Mar 01, 2009 9:48 pm 
Offline

Joined: Sun Mar 01, 2009 7:02 pm
Posts: 21
Thanks for the quick response :) . I tried that just after posting and it worked. However, the file seemed to a .zip file when downloading - not a .nri file... When I place my mouse over the link it ends in .nri but when I click to download it seems to default to .zip


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: installing ADD-ons
PostPosted: Sun Mar 01, 2009 11:00 pm 
Offline

Joined: Tue Feb 24, 2009 10:14 pm
Posts: 24
Yeah, Vista likes to rename it to a .zip. Change the extension to .nri and it will work. The same thing happened to me.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: installing ADD-ons
PostPosted: Mon Mar 02, 2009 8:55 am 
Offline

Joined: Sun Mar 01, 2009 7:02 pm
Posts: 21
carbon_unit wrote:
Yeah, Vista likes to rename it to a .zip. Change the extension to .nri and it will work. The same thing happened to me.
Thanks :) . I thought I was going crazy or something. It did it for me on 4 different XP machines and a Vista machine (all the machines that I've tried with so far)...


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron