the network revolves around you™

HOME      PRODUCTS      DOWNLOAD      STORE      DASHBOARD        DOCUMENTS      COMMUNITY MESH

Community


All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Neorouter 1.7 not asking domain information while installing
PostPosted: Sat Mar 31, 2012 3:38 am 
Offline

Joined: Thu Sep 01, 2011 8:14 am
Posts: 18
Hi Team,
I have installed the neorouter 1.7 . While installating I have checked the neorouter server and the neorouter network explorer, But the installation setup is not asking for user creation and Domain creation details (where neorouter 1.5 is asking for those details). Can you please explain tell me how to configure the neorouter 1.7 as a server.

Regards,
Rajesh


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Neorouter 1.7 not asking domain information while installing
PostPosted: Sat Mar 31, 2012 4:33 am 
Offline

Joined: Sun Nov 16, 2008 6:41 am
Posts: 1586
Hi rajesh2uu,

When you install NR server on a Windows computer, may ask you for specifying a domain name and creating an user account. BUT, if you had installed the NR server before, i.e. the NR database exists in the main configuration folder, it will ignore these steps and use the existing settings in the database. If you want to reset it, uninstall the NR server using the uninstaller and click on "Yes" button when it asks you to delete all generated files. OR you can also go to the main configuration folder and delete the database file and re-install it again.

If you install NR server on other OS, the installer won't ask you for this. You can run the NeoRouter Free Configuration Explorer web app and log on using the OS' account to setup your server. You can also use the nrserver CLI commands to setup domain and create user account. (For details, please take a look at the user manual)

Thanks,
KevinZ - NeoRouter team


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Neorouter 1.7 not asking domain information while installing
PostPosted: Sat Mar 31, 2012 12:40 pm 
Offline

Joined: Thu Sep 01, 2011 8:14 am
Posts: 18
Hi Team,
I have installed the Neorouter 1.7 on new windows 2003 operating system.
But it is not asking for Domain and account information to run as a server.

I have also tried uninstalling and deleting the conf files of the Neorouter 1.5 on existing windows xp machine, but Neorouter 1.7 is not asking domain information to run as a server.

I tried multiple times uninstalling/reinstalling by deleting the configuration files, but no success.

Could you please help me to find out the problem?

Regards,
Rajesh


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Neorouter 1.7 not asking domain information while installing
PostPosted: Sun Apr 01, 2012 4:31 pm 
Offline

Joined: Sun Nov 16, 2008 6:41 am
Posts: 1586
Hi rajesh2uu,

Did you see the nrserver.exe installed on the installation folder? Does the installation process complete?

Thanks,
KevinZ - NeoRouter team


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Neorouter 1.7 not asking domain information while installing
PostPosted: Sun Apr 01, 2012 9:30 pm 
Offline

Joined: Thu Sep 01, 2011 8:14 am
Posts: 18
Hi Team,
Yes, the installation is successful. I could see the NRserver.exe(not nserver.exe) is available in the installation folder. But I am not able to find the problem :(

Regards,
Rajesh


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Neorouter 1.7 not asking domain information while installing
PostPosted: Sun Apr 01, 2012 9:59 pm 
Offline

Joined: Sun Nov 16, 2008 6:41 am
Posts: 1586
Sorry for my typo, it's nrserver.exe.

On Windows 2003, the database file (NeoRouter_0_0_1.db) must be located in C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ZebraNetworkSystems\NeoRouter

Would you double-check the folder see if the file exists? or is there any other files there?

Thanks,
KevinZ - NeoRouter team


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Neorouter 1.7 not asking domain information while installing
PostPosted: Sun Apr 01, 2012 11:24 pm 
Offline

Joined: Thu Sep 01, 2011 8:14 am
Posts: 18
Hi Team,
I have downloaded the new copy of neorouter 1.7 and tried. Everything is working fine now. :)

Thanks for the great support. :)

Regards,
Rajesh


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: