Community


All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Can´t access other computers and IP is lost after poweroff
PostPosted: Fri Jan 26, 2018 2:37 pm 
Offline

Joined: Fri Jan 26, 2018 2:19 pm
Posts: 2
Yestarday the NeoRouter free in My PC can't connect to other PC on the network. My PC is windows 10.

I Tried reinstalling a couple of times but nothing works.

When I Log on, the list is blank. After I looked arround with ipconfig and route print I fount the following: There was no IP on the interface so there where no routes.
I Went to the interface and manually added the IP and the Mask and the result was that now I see the list of other PC, but I cannot connect to any of them.

If I do a pint to MY PC I get an answer, but if I ping other PC nothing happens. The same with remote desktop and shared folders. From other PC I Can do all. I check the firewall and everything still in place.

Now, every time I turn off or reset the PC The Neorouter network interface forgets the IP and is left blank. Also discovered that IF I restart the service I get the same result.

I Tried cleaning the registry after a full uninstall but nothing happened. Any clues what can be happening??


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Can´t access other computers and IP is lost after poweroff
PostPosted: Mon Jan 29, 2018 11:10 am 
Offline

Joined: Fri Jan 26, 2018 2:19 pm
Posts: 2
I Solve the problem. After analice the logs I discovered there was a problem was when the service tried to register the IP address with the command.

"C:\WINDOWS\system32\netsh.exe" interface ipv4 set address 50 static 10.0.0.4 255.255.255.0

I executed the command on the command line and the answer was that the object was already created. After investigation, I had Hyper V installed and the Address was added to the Hyper V Switch. Which was strange because for months I had Hyper V installed and used it without problems. The problem started a couple of days ago, maybe after an automatic install from Microsoft.

I Uninstalled Hyper-V and everything came back to normal.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron