Community


All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Add-Ons and Win 7
PostPosted: Fri Jan 22, 2010 3:45 am 
Offline

Joined: Thu Mar 05, 2009 4:07 am
Posts: 48
Hi everybody,
I have a curious bug to investigate:
sometime (I cannot establish when exactly) my Network Explorer installed on Win 7 Ultimate (Italian), lost the Add-Ons...
Re-install over old installation don't help, I must unistall, delete the 2 folders "ZebraNetwokSystems" and then clean registry (with Ccleaner).
Afther that install again and all return normal for a week.. 20 days... few days... and happens next time... it's annoying thing...
My config:
Win 7 Ultimate Italian, Comodo I.S., Windows Update active, Windows Firewall deactivate. No domain in LAN. NR Free 0.9.9.1528 (on the server to, on all others clients to).
The only thing affected are Add-Ons (the list empty), otherways all it's OK.
Thank you for your help and NeoRouter...

_________________
Best regards.
Filippo


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Add-Ons and Win 7
PostPosted: Fri Jan 22, 2010 8:13 am 
Offline

Joined: Sun Nov 16, 2008 6:41 am
Posts: 1868
Hi pippo_lite,

Thanks for your report. We will investigate it.

If you can repro it easily, please send us a log.

Thanks,
KevinZ - NeoRouter team


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Add-Ons and Win 7
PostPosted: Fri Jan 22, 2010 1:39 pm 
Offline

Joined: Thu Mar 05, 2009 4:07 am
Posts: 48
Hi KevinZ
OK, excuse me I forgot to do it...
But I think it's no helpful because the NR tap work fine, is the UI that have trouble: anyway the next time it happens i will make a log and send to you. I can't repro the fact, there are no particular reason I can see and I just discover that Add-Ons are lost...

Thanks for NR and your support.

_________________
Best regards.
Filippo


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Add-Ons and Win 7
PostPosted: Fri Feb 12, 2010 12:05 pm 
Offline

Joined: Thu Mar 05, 2009 4:07 am
Posts: 48
Hi, the trouble happens again...
I cannot get a log file, when I try to make don't work at all...
If help I see that NR Client Service don't start with Windows, if I try to start manually do not help: the only way was to exit UI then start it again from Start Menu, but add-ons was missed.
The add-ons was the ones comes with the NR setup, I just add Uvnc (drag and drop) and configure to start manually on the NRIPADDRESS (that work fine for two weeks whitout problems).
I must unistall, clean registry and then reinstall for make it work.
I still use the NR Free 0.9.9.1528 for get ACL that is very useful...
Thanks for everything, if I can help in something tell me...

_________________
Best regards.
Filippo


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Add-Ons and Win 7
PostPosted: Fri Feb 19, 2010 5:15 am 
Offline

Joined: Thu Mar 05, 2009 4:07 am
Posts: 48
Hi again,
I just will tell that I understand that NR support is only for the latest versions: I have already installed now NR free 0.9.11...
For the moment it work very well and it is stable, for me, on Windows 7 and on Windows XP sp3 (Home E. and Prof.):
I just use an external firewall to block what I need to block in the VPN, windows rigth managements helps to establish users rigths to.
Now I use to not install any Add on inside NR, just use all the applications I want giving for addresses the VPN IP for the target machine.
Thanks again for this new stable release.
Good work!

_________________
Best regards.
Filippo


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Add-Ons and Win 7
PostPosted: Fri Feb 19, 2010 5:43 am 
Offline

Joined: Sun Nov 16, 2008 6:41 am
Posts: 1868
Hi pippo_lite,

We still cannot repro your issue in our lab. If anyone else come cross the same issue, please let us know.

Thanks,
KevinZ - NeoRouter team


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Add-Ons and Win 7
PostPosted: Thu Dec 09, 2010 4:30 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 09, 2010 4:27 pm
Posts: 6
Just experienced this on Win 7. Been using NeoRouter for couple months and suddenly all add-ons gone.

RAZ


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Add-Ons and Win 7
PostPosted: Sun Dec 19, 2010 4:42 pm 
Offline

Joined: Sun Dec 19, 2010 4:33 pm
Posts: 1
Same problem:
windows 7 (italian)
all addons gone.
I tried to manually install ultravnc again, but after 1 day it disappeared again.

Hope a bug fix soon...

Marco


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Add-Ons and Win 7
PostPosted: Tue Jul 10, 2012 1:51 pm 
Offline

Joined: Sat Mar 26, 2011 11:31 am
Posts: 8
I have the same problem. Win 7 Russian x86 Ultimate
NR 1.7.1.3430
Can you fix this?


Attachments:
1.PNG
1.PNG [ 10.68 KiB | Viewed 7560 times ]
2.PNG
2.PNG [ 7.37 KiB | Viewed 7541 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Add-Ons and Win 7
PostPosted: Wed Jul 11, 2012 8:17 am 
Offline

Joined: Sun Nov 16, 2008 6:41 am
Posts: 1868
Hi Piroman,

Thanks for your report. We will investigate it.

Thanks,
KevinZ - NeoRouter team


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron