Community


All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: JPEG Files not working for Customization and Branding
PostPosted: Tue Apr 13, 2010 9:56 am 
Offline

Joined: Mon Apr 12, 2010 3:29 pm
Posts: 8
JPEG Files do not seem to work for Customization and Branding. I can view them in IE, Photo Shop and Gimp. If I save the same file as a BMP it works fine. I am using NeoRouter-1.0.0.1800-pro-w2k on the server and using the XP Version of NeoRouter 1.0.0.1800 Configuration Explorer from another computer to set the Customization and Branding.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: JPEG Files not working for Customization and Branding
PostPosted: Tue Apr 13, 2010 12:39 pm 
Offline

Joined: Sun Nov 16, 2008 6:41 am
Posts: 1869
Hi danakw,

One can customize the logo in NeoRouter Pro by changing the image files in the Configuration Explorer. It supports BMP (bitmap), JPEG, WMF (metafile), ICO (icon), or GIF format. We recommend users to use the BMP file.

In NeoRouter Pro 1.0, images in BMP format can be in any dimension. If it's bigger than the logo definition, it will resize it automatically; if it's smaller, it will use the default size. Images in other formats(jpg, gif) should be equal or bigger than the definition in either width or height. If it's smaller, it won't process it. We will improve it in the future.

I guess you may use a small jpg image. Please try a bigger one and it should work.

Thanks,
KevinZ - NeoRouter team


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: JPEG Files not working for Customization and Branding
PostPosted: Tue Apr 13, 2010 1:53 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 12, 2010 3:29 pm
Posts: 8
I created images with exact sizes shown in the UI 180px * 80px and 190px * 42px. The bmp versions showed up and I pressed apply, but they are still not showing up consistently in the NeoRouter Configuration Explorer. And I haven't seen them in NeoRouter Network Explorer yet. I have logged on and off but I have not rebooted the server yet.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: JPEG Files not working for Customization and Branding
PostPosted: Tue Apr 13, 2010 2:38 pm 
Offline

Joined: Sun Nov 16, 2008 6:41 am
Posts: 1869
Hi danakw,

After changed the logos, click on the "Apply" button in the "Customization" tab to save it to the server's database.

Next you sign in from the Network Explorer or portabl version, it will refresh the logo and banner automatically.

Let us know if you still have problem.

Thanks,
KevinZ - NeoRouter team


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: