Community


All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Installation of server hangs up with Win Vista?
PostPosted: Mon Feb 23, 2009 6:36 pm 
Offline

Joined: Mon Feb 23, 2009 6:31 pm
Posts: 5
Have just downloaded your NeoRouter software for Win Vista and am trying to install the server version on this computer. So far I have tried at least three times including restarting the computer and the installation appears to hang up. I have let it sit for at least 30 min and nothing happens? According to Win task manager a process "NeoRouterSetup.exe" of 4800k in size is running?

Malcolm


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Installation of server hangs up with Win Vista?
PostPosted: Mon Feb 23, 2009 7:36 pm 
Offline

Joined: Sun Nov 16, 2008 6:41 am
Posts: 1869
Hi Malcolm,

Thanks for your input. Would you post more info on your system? Which version of Vista, Language, User permissions, network adapters, UAC settings and so on, so that we can investigate it?

We tested on all Vista English versions in our lab. It does take a little bit more time than WinXP to install the driver and generally it should be done in 5 min. Or there must be something wrong.

Thanks,
KevinZ - NeoRouter team


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron