Community


All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: NeoRouter and OSX Lion
PostPosted: Wed Jul 27, 2011 2:40 pm 
Offline

Joined: Wed Jul 27, 2011 2:37 pm
Posts: 6
Location: Dublin, Ireland
Good morning.

I am trying to install NeoRouter on my MBP running OSX Lion. I am getting an error telling me i have not installed the TAP program, and that /dev/tap0 does not exist... thing is, /dev/tap0 does exist... as do the rest of them up to 15... As Far A I Know, TunnelBlick uses the same tap Kernel Extension, and i have it installed, and it works grand, so i am not sure what is going on with NeoRouter... Any ideas?

Thanks.

_________________
--Tiernan


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NeoRouter and OSX Lion
PostPosted: Wed Jul 27, 2011 7:15 pm 
Offline

Joined: Mon Dec 22, 2008 10:19 pm
Posts: 436
Hi tiernano,

Can you try uninstalling openvpn and its tap driver, so we start with a clean slate? Then install the tap driver that comes with the NR package, then install NR itself.

If that does not work, could you try to install using command line. "sudo installer -pkg NR.pkg -target /". You can also enable verbose flag to get more info.
http://developer.apple.com/library/mac/ ... ler.8.html

Thanks.

_________________
Luke - NeoRouter Team


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NeoRouter and OSX Lion
PostPosted: Thu Jul 28, 2011 5:19 pm 
Offline

Joined: Wed Jul 27, 2011 2:37 pm
Posts: 6
Location: Dublin, Ireland
Right, so i have uninstalled as best i can without formatting the machine (which might not be such a bad idea...) and its still not working... I deleted the tun and tap Kernel Extensions, Killed OpenVPN and deleted it (there is no uninstaller i can find though) and tried reinstalling NeoRouter, but same problem... I get the same message from the command line... Anything else i should try before i do a format?

_________________
--Tiernan


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NeoRouter and OSX Lion
PostPosted: Thu Jul 28, 2011 7:07 pm 
Offline

Joined: Mon Dec 22, 2008 10:19 pm
Posts: 436
Hi tiernano,

Are you using neorouter free, pro or mesh? Can you pm me your email address and I will send you a private build for testing.

Thanks

_________________
Luke - NeoRouter Team


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NeoRouter and OSX Lion
PostPosted: Fri Jul 29, 2011 1:28 am 
Offline

Joined: Wed Jul 27, 2011 2:37 pm
Posts: 6
Location: Dublin, Ireland
Its NeoRouter Free, and its the Client build i am trying to setup... PM sent. Thanks!

_________________
--Tiernan


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NeoRouter and OSX Lion
PostPosted: Fri Jul 29, 2011 8:28 am 
Offline

Joined: Mon Dec 22, 2008 10:19 pm
Posts: 436
hi tiernano,

I just sent you a private build of NeoRouter Free for Mac i386. It still checks for /dev/tap0, but you can dismiss the warning and continue the installation. Please let us know whether it helps solving the issue.

Thanks,
Luke

_________________
Luke - NeoRouter Team


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NeoRouter and OSX Lion
PostPosted: Sat Jul 30, 2011 12:23 am 
Offline

Joined: Mon Dec 22, 2008 10:19 pm
Posts: 436
tiernano has confirmed that the private build works. I have checked in the fix and it will be included in future releases.

_________________
Luke - NeoRouter Team


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NeoRouter and OSX Lion
PostPosted: Mon Aug 08, 2011 6:56 pm 
Offline

Joined: Mon Aug 08, 2011 6:55 pm
Posts: 4
Can I get a copy of the test build? I'm down until this fix is released. I was waiting, but haven't seen any updates, so I figured I'd ask.

Thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NeoRouter and OSX Lion
PostPosted: Tue Aug 09, 2011 5:47 pm 
Offline

Joined: Mon Dec 22, 2008 10:19 pm
Posts: 436
hi Brentley,

We have updated the Mac x86 Client package at NRFree 1.5.1 Download page. Please download a fresh copy and try installing again.
NRPro 1.6.1 or Mesh 1.6.0 should already have the fix.

Thanks,
Luke

_________________
Luke - NeoRouter Team


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: NeoRouter and OSX Lion
PostPosted: Wed Aug 17, 2011 4:11 am 
Offline

Joined: Wed Jul 27, 2011 2:37 pm
Posts: 6
Location: Dublin, Ireland
Good morning all...

Having a bit of an issue with the magic build...

Getting errors telling me that /Library/NeoRouter/nrservice failed to start due to error -2147024894.

I have had to recreate my domain, as the main i had as domain controller (if you call it that) is down for a while. i tried hard coding the IP and Port, incase that was the problem, but still no luck.

Any ideas?

Thanks.

_________________
--Tiernan


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron