Community


All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: FreeBSD server - Windows client connects - local not
PostPosted: Fri Feb 07, 2014 9:11 am 
Offline

Joined: Wed Jan 29, 2014 9:21 am
Posts: 10
Hi Kevinz,

The program have been functioning properly for some days.
Since yesterday it gives an error after a half minute after start of nrservice.

When I restart the freebsd server it works for a half minute and then it stops working.
I then see that nrservice isn't running any more.

When I manualy start nrservice I get a connection again.
After a half minute it gives the error:

Code:
root@rico:/usr/home/ # nrservice
NeoRouter Free [Version 2.1.1.4300]
Copyright (C) 2013 NeoRouter Inc.

Segmentation fault (core dumped)


Attachments:
nrservice_19700101_005959.log [64.95 KiB]
Downloaded 330 times
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: FreeBSD server - Windows client connects - local not
PostPosted: Wed Feb 19, 2014 4:15 am 
Offline

Joined: Wed Jan 29, 2014 9:21 am
Posts: 10
Hi Kevinz,

Do you know how I can resolve this problem?
Tell me when you need more information.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: FreeBSD server - Windows client connects - local not
PostPosted: Wed Feb 19, 2014 9:31 am 
Offline

Joined: Sun Nov 16, 2008 6:41 am
Posts: 1868
Hi fisherpas,

Thanks for your report. It looks like a bug in the client service. It may happen in some edge cases while establishing P2P connection. In your envrionment, it happened after it failed to create the P2P connection.

We will include the fix in the next release.

It is a workaround for you to use "relay mode" on the machine. You can create a Feature.ini file in the main config folder and put the following lines in it.Save the file and restart the client service.

[Default]
UdpOnly=0
P2P=0

Thanks,
KevinZ - NeoRouter team


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: FreeBSD server - Windows client connects - local not
PostPosted: Wed Feb 19, 2014 11:08 am 
Offline

Joined: Wed Jan 29, 2014 9:21 am
Posts: 10
Kevinz thanks!

I have succesfully tried the fix you proposed. Neorouter is now running again.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: