Community


All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: New Lubuntu Client - Service Does Not Start on Boot
PostPosted: Mon Nov 14, 2016 9:26 am 
Offline

Joined: Mon Nov 14, 2016 9:21 am
Posts: 2
I've installed a new Lubuntu 16.10 desktop. After installing the NeoRouter Pro 1.6.3, everything works until a reboot.

It appears the service is not starting automatically. If I go to a terminal and run "sudo service nrservice.sh start" everything starts to work. What am I missing?

Thank You.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Lubuntu Client - Service Does Not Start on Boot
PostPosted: Mon Nov 14, 2016 1:52 pm 
Offline

Joined: Sun Nov 16, 2008 6:41 am
Posts: 1862
Hi nfcphoneman,

Please use the NR v2.x client instead, that works well on Lubuntu 16.10.

Thanks,
KevinZ - NeoRouter team


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Lubuntu Client - Service Does Not Start on Boot
PostPosted: Mon Nov 14, 2016 3:25 pm 
Offline

Joined: Mon Nov 14, 2016 9:21 am
Posts: 2
Excellent! Thank you for your help.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron