Community


All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: Two domains with overlapping membership
PostPosted: Mon Dec 28, 2015 7:19 pm 
Offline

Joined: Thu Jun 30, 2011 9:35 am
Posts: 49
Using NeoRouter free, want to set up two domains, some of my machines to be in only one of them, some to be in both of them. So have created two domains, have two servers, one using port 32976, the other 32975. Now want to have most machines leave (or get evicted) from one of the domains. How to do that?

Then want a machine trying to login to the one domain to see just that domain. So far, it sees every machine in either domain. Is that a bug or am I doing something wrong?

Thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Two domains with overlapping membership
PostPosted: Wed Dec 30, 2015 1:17 pm 
Offline

Joined: Sun Nov 16, 2008 6:41 am
Posts: 1868
Hi bluejay41,

NR doesn't allow a computer belonging to multiple domains in the same time. You can sign in/switch from one to another domain to access the computers in it; but cannot be in the same time.

With NR Pro, this kind of scenarios are supported by subnets. With proper ACL settings, one can split a virtual network into multiple subnets and a computer can be seen from multiple subnets. But all computers are in the same NR domain.

Btw, 32975/tcp is a NeoRouter port, used by nrservice to provide the interface to the NR UI client. If you have a NR client install on the same machine as the NR server, it may conflict.

Thanks,
KevinZ - NeoRouter team


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Two domains with overlapping membership
PostPosted: Mon Jan 04, 2016 12:19 am 
Offline

Joined: Thu Jun 30, 2011 9:35 am
Posts: 49
Hi kevinz,

Thanks for the reply, I appreciate it.

Two domains, but any one client only signed in to one of them OR the other one at a time, that will be fine for my purposes. I thought the way to do that might be to have each domain use a different port number, otherwise, how would NeoRouter know which connection server to use? Just from the domain name, is that enough?

I didn't know that 32975 was reserved. Any other ports I should avoid? Should I use 32970? Should I use 32976 for both domains? I don't think my router will permit that. Anything else I should know about accomplishing my goal?

Thanks!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Two domains with overlapping membership
PostPosted: Fri Apr 15, 2016 6:37 am 
Offline

Joined: Fri Apr 15, 2016 6:06 am
Posts: 1
Location: India
Problem being the entries may not be perfect duplicates. 10.20.33.0/24 wouldn't be a duplicate of 10.20.32.0/23 but the two would definitely overlap. I've pondered dumping the show ip route output to notepad and sticking both tables into examdiff or CompareIT too but I'd run into the same problem. Dot net Training in Chennai | Cloud Computing Training in Chennai | Linux Training in Chennai | Salesforce Training in Chennai :P

_________________
Dot net Training in Chennai | Cloud Computing Training in Chennai | Linux Training in Chennai| Salesforce Training in Chennai


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Two domains with overlapping membership
PostPosted: Tue Apr 19, 2016 2:32 am 
Offline

Joined: Tue Apr 19, 2016 2:28 am
Posts: 2
Location: India
Are you able to produce a list of all the networks in both domains? It wouldn't be too hard to produce something in e.g., perl that would check for dupes (I say perl because I've solved similar problems using it).

Dot net Training in Chennai | Cloud Computing Training in Chennai | Linux Training in Chennai | Salesforce Training in Chennai

_________________
Dot net Training in Chennai | Cloud Computing Training in Chennai | Linux Training in Chennai| Salesforce Training in Chennai


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Two domains with overlapping membership
PostPosted: Fri Jul 07, 2017 3:54 am 
Offline

Joined: Fri Jul 07, 2017 3:43 am
Posts: 1
I extruded an object to a distance of 0.2 microns. However when I add a block below it of height 1 microns I found that the two domains overlap each other. I want a structure such that the extruded object is on top of the block placed below it.I described the z-axis of the block below it to be -1 micron.Where am I doing the mistake?...please help....!

_________________
Android Training in Chennai
Software Testing Training in Chennai


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Two domains with overlapping membership
PostPosted: Mon Jul 10, 2017 1:24 am 
Offline

Joined: Mon Jul 10, 2017 1:17 am
Posts: 1
it is interesting to note that IGOs started getting involved in Internet ... The two evolved from very different rationales and in divergent ways

_________________
Selenium Training in Chennai | Best Selenium Training Institutes in Chennai | Best Selenium Automation Testing Training in Chennai


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Two domains with overlapping membership
PostPosted: Fri Aug 17, 2018 8:46 am 
Offline

Joined: Fri Aug 17, 2018 8:40 am
Posts: 1
Nice post thank you for posting it I really liked reading it

_________________
CCNA Training in Pune


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Two domains with overlapping membership
PostPosted: Fri Aug 17, 2018 8:51 am 
Offline

Joined: Tue Jul 31, 2018 6:29 am
Posts: 1
I am grateful to see your post it is an awesome post thanks for sharing it

_________________
Java Classes in Pune


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Two domains with overlapping membership
PostPosted: Thu Jan 17, 2019 4:45 am 
Offline

Joined: Thu Jan 17, 2019 4:31 am
Posts: 5
Location: Spiro
Thanks for a great post. This helped solve the problem to my friend.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: